Hot Canape/Гарячі канапки


Інгредієнти:
  • 1 великий помідор
  • 2 солодкі перці
  • будь-яке м'ясо (~ 300г)
  • 3 ложки томатної пасти
  • спеції: 1 ч.л. солі, 1ч.л. меленого перцю, 1 ч.л. паприки (для гостроти, не обов'язково)
  • будь-яка зелень (кріп, петрушка)
  • 100г твердого будь-якого сиру
  • багет (або будь-який інших хліб)
  • майонез (не обов'язково)

Час приготування: 20-30 хв

Нотатки: м'ясо можна використовувати будь-яке - сосиски, ковбаса, курятина і т.д. Канапки можна також робити без мяса. Можна також добавити зубчик подрібненого часника, кукурудзу або будь-які інші овочі.



Приготування:

  1. Порізати на кубики овочі і мясо.
  2. На сковорідці розігріти олію, обсмажити мясо (я обрала свинний фарш), час від часу помішуючи ~ 3-4 хв. Відставити м'ясо.

  1. На сковорідці потушити перець з томатним соусом ~ 3 хв, добавити помідори і спеції. Якщо замало рідини, можна добавити трішки води. 
  2. Добавити м'ясо, зелень. Тушити ~ 2-4 хв.

  1. За час, поки начинка тушиться, нарізаємо хліб.
  2. Нарізаємо сир на смужки, розміром довжини канапок. Також сир можна натерти (але мені було лінь).
  3. Викласти хліб у змащену олією форму для запікання.
  4. На хліб накласти начинку, зверху поставити сир. При бажанні, можна полити майонезом.

  1. Поставити в духовку на ~ 10-15 хв. (В залежності від товщини хліба)
  2. Зверху прикрасити зеленню, готово!


Смачного!


1 comment:

  1. Смакота, проста їжа сама красива і найсмачніша!

    ReplyDelete