Інгредієнти:
- 1 великий помідор
- 2 солодкі перці
- будь-яке м'ясо (~ 300г)
- 3 ложки томатної пасти
- спеції: 1 ч.л. солі, 1ч.л. меленого перцю, 1 ч.л. паприки (для гостроти, не обов'язково)
- будь-яка зелень (кріп, петрушка)
- 100г твердого будь-якого сиру
- багет (або будь-який інших хліб)
- майонез (не обов'язково)
Нотатки: м'ясо можна використовувати будь-яке - сосиски, ковбаса, курятина і т.д. Канапки можна також робити без мяса. Можна також добавити зубчик подрібненого часника, кукурудзу або будь-які інші овочі.
Приготування:
- Порізати на кубики овочі і мясо.
- На сковорідці розігріти олію, обсмажити мясо (я обрала свинний фарш), час від часу помішуючи ~ 3-4 хв. Відставити м'ясо.
- На сковорідці потушити перець з томатним соусом ~ 3 хв, добавити помідори і спеції. Якщо замало рідини, можна добавити трішки води.
- Добавити м'ясо, зелень. Тушити ~ 2-4 хв.
- За час, поки начинка тушиться, нарізаємо хліб.
- Нарізаємо сир на смужки, розміром довжини канапок. Також сир можна натерти (але мені було лінь).
- Викласти хліб у змащену олією форму для запікання.
- На хліб накласти начинку, зверху поставити сир. При бажанні, можна полити майонезом.
- Поставити в духовку на ~ 10-15 хв. (В залежності від товщини хліба)
- Зверху прикрасити зеленню, готово!
Смачного!
Смакота, проста їжа сама красива і найсмачніша!
ReplyDelete